Ons aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Bij Sales Bastards werk je aan jouw succes. Dit doen wij door het bieden van werk waarbij je relevante ervaring opbouwt (ook buiten het salesvak), E-learning waar jij alles kunt leren wat je nodig hebt en doorgroeimogelijkheden in functie en salaris om jou te stimuleren naar de next level te gaan.

 

 • Relevant werk
  Wij geloven dat werk moet bijdragen aan het behalen van jouw doelen. Indirect draagt werk natuurlijk altijd bij; je genereert inkomen, je leert om te gaan met uitdagingen en mensen etc., maar in veel gevallen leer je weinig tot niks wat je later in je carrière nog kan gebruiken.

  Saleswerk ontwikkeld communicatieve vaardigheden, mindset, werkethiek, flexibiliteit, zelfstandigheid en nog veel meer. Bij Sales Bastards voegen wij daar steeds meer verantwoordelijkheden aan toe, om jou op te voeden tot een waardevolle professional.
 • On-line training op maat
  Onze E-learning is een all-you-can-eat-buffet, waar je ongelimiteerd mag terugkomen en alles mag pakken wat je nodig hebt. Bij elk niveau krijg je toegang tot uiteenlopende modules, waarin alle benodigde kennis is verzameld die je nodig hebt om te werken en groeien.

  Om te kunnen promoveren, zijn een aantal modules verplicht (basiskennis). De overige modules zijn ter ondersteuning van je ontwikkeling. Wanneer je promoveert krijg je ook toegang tot alle modules van het volgende niveau, maar hou je natuurlijk ook toegang tot alle modules die je tot dan toe hebt ‘vrijgespeeld’.
 • Doorgroei mogelijkheden
  Bij Sales Bastards kun je doorgroeien tot het niveau wat jij wilt.. Hoeveel ervaring en kennis je in het begin bezit maakt niet uit. Als jij je inzet, kennis vergaart en blijft werken aan je skills, zullen er stapje voor stapje steeds meer deuren voor je open gaan.

  Ook als jouw ambities buiten de Sales  liggen, helpen wij jou om naar de next level te blijven gaan, net zolang tot je klaar bent om de volgende stap in jouw carrière te nemen (waarbij wij jou ook ondersteunen en bemiddelen).