Onze Beloftes

De optimale start van jouw carrière

Wanneer jij je inzet voor ons, zetten wij ons in voor jou. Wij stellen kritische eisen aan onze Bastards, die daar op hun beurt veel voor terugkrijgen. Onze beloftes zijn gegarandeerd succes, vrijheid in werk en groei, en de garantie dat jij jouw droombaan uiteindelijk zal bemachtigen.

 • Garantie voor succes
  Jouw succes is onze missie. Daarom is alles bij ons ingericht om jou te sturen en te ondersteunen in het behalen van jouw doelen. Door zelf de verantwoordelijkheid te nemen in je werk, ontwikkeling en ambities, kunnen wij jou alle middelen geven die nodig zijn om je dromen waar te maken.

  De vraag is dus niet ‘kan is mijn dromen waarmaken?’, de vraag is ‘wanneer ga ik mijn dromen waarmaken?’.

 • Vrijheid
  Iedereen ontwikkeld in zijn/haar eigen tempo. Dit wordt bepaald door je inzet, beschikbare tijd, of simpelweg de motivatie om vooruit te willen. Er is geen one-size-fits-all model voor succes. Iedereen dient hier zijn/haar eigen route in te volgen, waardoor wij ook geen tijdsdruk achter promoties en prestaties zetten.

  Jij bepaalt wanneer je wilt werken, jij bepaalt hoe ver je wilt groeien en (het allerbelangrijkste) jij bepaalt wanneer je klaar bent voor de volgende stap.

 • Baangarantie
  Wij geloven 100% in jouw potentie. Zo erg zelfs, dat wij jou je droombaan garanderen. Voor velen zal deze niet in de sales liggen en dat hoeft ook niet. The Bastards Company biedt een uitgebreidt netwerk van bedrijven, ondernemers en professionals wat wij kunnen aanspreken, wanneer jij helemaal klaar bent voor de volgende stap.

  Ook wanneer wij nog geen connectie hebben met jouw ideale baan/organisatie, introduceren wij je bij deze bedrijven door jouw Trackrecord (referentie) op te bouwen en (indien nodig) de deuren voor je open te breken die tot op heden gesloten zijn gebleven.