Onze voordelen

Welke waarde bieden wij?

Als student/young professional, heb je ontzettend veel keuze in bedrijven waar je kunt werken. Toch weten wij zeker dat werken bij Sales Bastards de beste keuze is. Wij zijn namelijk volledig toegewijd aan onze medewerkers en richten ons enkel op de zaken die voor jou belangrijk zijn.

 

 • Jij bepaalt het tempo
  Bij Sales Bastards bepaal je zelf, door het aangeven van je beschikbaarheid, wanneer je werkt en laten wij je vrij om wel of geen gebruik te maken van de E-learning. Groei moet namelijk voortkomen uit ambitie en niet uit verplichting.

  Natuurlijk stimuleren wij jou om vooruit te gaan, maar ook als je het even druk hebt (met bijvoorbeeld een schoolproject of een persoonlijke situatie thuis) blijft er een plek voor jouw beschikbaar.
 • Inkomen volgens prestatie ipv leeftijd/CAO
  Niks is frustrerender dan keihard je best doen en vervolgens te ontdekken dat iemand anders meer inkomen krijgt, simpelweg omdat hij/zij ouder is. De wet (de uitzend- en sales CAO) verplicht ons in de basis aan een leeftijd loon, maar bij Sales Bastards vinden wij dat onzin.

  Om deze reden hebben wij meerdere niveaus ingevoerd waarbij je ook meer verdient, zodat jouw inzet, groei en ontwikkeling ook beloond worden. Krijgen wat je verdient nemen wij dus heel letterlijk.

 

 • Tools voor Succes
  Succes behalen is niet makkelijk, als dat wel zo was zou iedereen het namelijk doen. Wat bij veel mensen vooral ontbreekt, zijn de benodigde tools om succes te kunnen bereiken. Denk hierbij aan de juiste mindset, begeleiding en ondersteuning in jouw ontwikkeling, ervaring en kansen en nog veel meer.

  Sales Bastards biedt jou alle handvatten om jouw dromen waar te maken en staat daarbij ook altijd open voor input, feedback, vragen en verzoeken die ons helpen om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.