Skills

Je wordt niet betaalt voor tijd, maar voor de waarde die je levert

Onze groeiprogramma is een combinatie van e-learning en oefenen in de praktijk. Kennis is namelijk waardeloos als je het niet kunt toepassen, daarom richten wij ons op het ontwikkelen van jouw vaardigheden, oftewel jouw skills. Dit bestaat uit praktische vaardigheden en sales-kennis, opgebouwd per niveau:

Praktische vaardigheden
Binnen het sales-vak zijn er ontzettend veel vaardigheden die je kunt leren. Overtuigend presenteren, telefonisch acquisitie, accountmanagement, Leads genereren. Omdat het niet realistisch is dat je al deze vaardigheden in 1 keer leert, hebben wij deze onderverdeeld. Zo kun je gericht werken aan de ontwikkeling van je vaardigheden en deze ook direct in de praktijk oefenen tot je ze beheerst.

Sales-kennis
Naast praktische vaardigheden komt er ook veel kijken bij sales op het gebied van kennis. Hoe communiceer je met klanten en collega’s, wat is de correcte manier om een gesprek te openen, wat moet je doen als je een fout maakt en meer. Om beter te worden in je werk (en dus hogere scores te kunnen krijgen die nodig zijn voor promotie), bieden wij de kennis in hapklare brokken on-line. Deze modules kun je zo vaak doorlopen als je wilt, ook wanneer je al gepromoveerd bent naar het volgende niveau. Zo kun je op elk moment jouw kennis bijschaven en vergoten.

Toegepaste kennis
Vaardigheden leren en je kennis vergroten is noodzakelijk om te kunnen presteren op de werkvloer. Wij zullen je dan ook constant uitdagen om jouw kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en jou buiten je comfortzone te pushen om te groeien. Dit principe is niet alleen belangrijk in de sales, maar zal jou van dienst zijn in jouw groei naar succes.